Behandling af oplysninger

Det finansielle ankenævn og Ankenævnet for Fondsmæglerselskaber er dataansvarlige for behandling af oplysninger til brug for udsendelse af hver af de respektive nævns nyhedsbreve.

Vores kontaktoplysninger er:

Det finansielle ankenævn
Amaliegade 7
1256 København K
Cvr. nr. 12232543
Telefon 35436333 (hverdage 10.00-12.00)
www.fanke.dk 
sek@fanke.dk

Ved din tilmelding til vores nyhedsbrev oplyser du dit navn og din e-mailadresse til os. Vi behandler disse oplysninger og oplysning om din IP-adresse til det formål at udsende nyhedsbreve til dig som abonnent.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst på nyhedsbrevet. Afmeldingen påvirker alene den fremtidige behandling af oplysningerne og dermed ikke lovligheden af behandlingen forud for afmeldingen.

Ved at registrere din e-mailadresse giver du samtykke til, at vi sender vores nyhedsbrev til den angivne e-mailadresse. Din e-mailadresse registreres i en database, som administreres af vores databehandler Make A/S, der står for udsendelsen af nyhedsbrevet. Din mailadresse bliver ikke brugt til andre formål og bliver ikke videregivet til andre.

Rettigheder

Du har efter databeskyttelses-forordningen følgende rettigheder vedrørende de oplysninger, som behandles om dig:

  • Ret til at se oplysningerne (indsigtsret)
  • Ret til at gøre indsigelse mod behandling
  • Ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret oplysninger, som viser sig urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen.
  • Ret til i visse tilfælde at modtage dine personoplysninger i et almindeligt anvendt, maskinlæsbart, elektronisk format.
  • Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder på www.datatilsynet.dk.
  • Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du rette henvendelse til os, jf. kontaktoplysningerne ovenfor.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.